Aftagerpanel for Fødevarer, Human Ernæring og Idræt

Medlemmerne af aftagerpanel for Fødevarer, Human Ernæring og Idræt:

Thomas B. Olsen (formand)

NIRAS

Direktør

Gitte Laub Hansen

Kræftens bekæmpelse

Projektchef, Fysisk aktivitet & Kost

Kirstine Hartvig Mahler

Københavns Professionshøjskole

Uddannelsesleder

Elsebeth Sandager

Astellas Pharma

Sales Manager

Lars Leopold Hinrichsen

Danish Meat Research Institute, Tek. Inst.

Direktør

Anne Skriver

Chr. Hansen

Vice President, Innovation, Application

Lars Dalsgaard

Arla Foods Copenhagen

Senior Vice President

Tine Skriver

Horesta

Fødevarechef

Niels Hald

Bryggeriforeningen

Direktør

Karin Kok

Rigshospitalet

Leder af Børne-Ernærings-Enheden og Videnscenter for ernæringsterapi til børn og unge

Birgitte S. Wulff

Novo Nordisk

Scientific Director

Merete Myrup Christensen

Landbrug & Fødevarer

Ernæringschef, Mælk

Mette Trangbæk Hammer

Greve Gymnasium

Rektor

Henrik Duer

Fitness Institute

Træningsfysiolog

Poul Broberg

Danmarks Idrætsforbund

Chef for Public Affairs

Leif Nielsen

Dansk Industri, DI Fødevarer

Branchedirektør

Thomas Roland

COOP

CSR-chef

Ida Bigum Nielsen

Københavns Kommune

Chefkonsulent, Økonomiforvaltningen

Lars Nørgaard

FOSS

Senior Manager, Data and Algoriths, R&D

Mads Lind

Hjerteforeningen

Senior konsulent

Hanne Larsen

Fødevarestyrelsen

Vicedirektør

Lone Hansen

Team Danmark

Direktør

Esben Buhl Rasmussen

Roskilde Gymnasium

Fagkonsulent i Idræt

Christina Lunde

Novozymes

Senior Science Manager

Aftagerpanelets uddannelsesportefølje

Aftagerpanelets uddannelsesportefølje er forankret i Studienævn for Fødevarer, Human Ernæring og Idræt, og indeholder

  • Bacheloruddannelsen i fødevarer og ernæring 
  • Bacheloruddannelsen i idræt
  • Kandidatuddannelsen i Food Innovation and Health
  • Kandidatuddannelsen i Food Science and Technology
  • Kandidatuddannelsen i Human Nutrition
  • Kandidatuddannelsen i Humanfysiologi
  • Kandidatuddannelsen i Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab
  • Kandidatuddannelsen i Integrated Food Studies
  • Kandidatuddannelsen i klinisk ernæring
  • Masteruddannelse i fødevarekvalitet og -sikkerhed
  • Masteruddannelse i idræt og velfærd

Mødedatoer for 2019-2021

  • 6. maj 2019
  • 28. oktober 2019
  • 20. april 2020


Referater af panelets møder

Referater fra udpegningsperioden 2019-2021
Referat af møde d. 6. maj 2019 (pdf)

Referater fra udpegningsperioden 2016-2018
Referat af møde d. 16. april 2018 (pdf)
Referat af møde d. 31. oktober 2017(pdf)
Referat af møde d. 27. marts 2017 (pdf)
Referat af møde fra d. 14 November 2016(pdf)
Referat af møde fra 18. april 2016(pdf)