Museer – Københavns Universitet

Museer

Skal du på tur med familien, er medlem af en forening eller skal du på udflugt med dine kolleger og har lyst til at kigge forbi, har SCIENCE mange gode oplevelser at byde på.

Statens Naturhistoriske Museum


Statens Naturhistoriske Museum er dansk hovedmuseum på det naturhistoriske område og består af Botanisk Have, Geologisk Museum og  Zoologisk Museum. Du kan besøge de flotte udstillinger inden for museets åbningstider.

Botanisk Have


Botanisk Have er Danmarks største levende plante­samling med ca. 12.000 forskellige plantearter. I haven kan du gå på opdagelse blandt orkidéer og forhistoriske kogleplanter, giftplanter og biblens planter. Du kan også opleve regnskoven set fra oven fra toppen af Palmehuset. Botanisk Have er en del af Statens Naturhistoriske Museum.

Geologisk Museum


På Geologisk Museum finder du de smukke mineralsale og udstillingen De særeste ting, der bl.a. byder på forunderlige genstande og historier fra Danmarks første museum. Du får også et indblik i Universets begyndelse, Solsystemet og Danmarks geologi. Geologisk Museum er en del af Statens Naturhistoriske Museum.

Zoologisk Museum


I Zoologisk Museums fem store udstillinger er der plads til både leg og eftertænksomhed. I udstillingen Evolution kan du gå i Darwins fodspor, ved klappedyrene i Magasinet kan du mærke, røre og føle. Zoologisk Museum er en del afStatens Naturhistoriske Museum.