Studienævn for Fødevarer, Human Ernæring og Idræt

Medlemmer

Navn Institut/Uddannelse E-mail
Videnskabeligt personale
Catalina Sinziana Cuparencu  Institut for Idræt og Ernæring cup@nexs.ku.dk
Jacob Wienecke Institut for Idræt og Ernæring wienecke@nexs.ku.dk
Ulrik Wagner Institut for Idræt og Ernæring uw@nexs.ku.dk
Lene Jespersen Institut for Fødevarevidenskab lj@food.ku.dk
René Lametsch Institut for Fødevarevidenskab rla@food.ku.dk
Mette Weinreich Hansen (forperson) Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi mette.weinreich@ifro.ku.dk
Morten Jannik Bjerrum Kemisk Institut mobj@chem.ku.dk​
Studerende
Kajsa Helene Gregersen Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K), Food Innovation and Health (K), Human Nutrition (K), Klinisk ernæring (K), Integrated Food Studies (K) sfl153@alumni.ku.dk 
Kristina Klink Heilmann Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K), Food Innovation and Health (K), Human Nutrition (K), Klinisk ernæring (K), Integrated Food Studies (K) fkm573@alumni.ku.dk 
Lisa Schønbech Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K), Food Innovation and Health (K), Human Nutrition (K), Klinisk ernæring (K), Integrated Food Studies (K) cbt756@alumni.ku.dk 
Bertram Andersen Stybe Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K), Food Innovation and Health (K), Human Nutrition (K), Klinisk ernæring (K), Integrated Food Studies (K) ghf710@alumni.ku.dk 
Jonathan Fønss Frydenholm Humanfysiologi (K), Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab (K), Idræt og fysisk aktivitet (B), Idræt og velfærd (M) bsd464@alumni.ku.dk 
Gustav Lillesø Salskov Nielsen (næstforperson) Humanfysiologi (K), Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab (K), Idræt og fysisk aktivitet (B), Idræt og velfærd (M) gbj945@alumni.ku.dk
Mark Hagelberg Persson Humanfysiologi (K), Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab (K), Idræt og fysisk aktivitet (B), Idræt og velfærd (M) qgv342@alumni.ku.dk 

Uddannelser tilknyttet studienævnet

  • Fødevarekvalitet og –sikkerhed (M)
  • Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K)
  • Food Innovation and Health (K)
  • Human Nutrition (K)
  • Klinisk ernæring (K)
  • Integrated Food Studies (K)
  • Humanfysiologi (K)
  • Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab (K)
  • Idræt og fysisk aktivitet (B)
  • Idræt og velfærd (M)

Bemærk: B og K refererer til henholdsvis bachelor- og kandidatniveau.

Kontakt

Al korrespondance til studienævnet skal fremsendes til studenterservice@science.ku.dk.

Studienævnets møder er offentlige. Såfremt du er interesseret i at overvære et studienævnsmøde, kan du sende en anmodning på mail til den ovenstående mailadresse.