Studienævn for Fødevarer, Human Ernæring og Idræt

Medlemmer

Navn Institut/Uddannelse E-mail
Videnskabeligt personale
Anne Raben (formand) Institut for Idræt og Ernæring ara@nexs.ku.dk

Lars Christensen
Institut for Idræt og Ernæring lach@nexs.ku.dk
Pia Grethe Sandfeld Melcher Institut for Idræt og Ernæring pmelcher@nexs.ku.dk
Lene Jespersen Institut for Fødevarevidenskab lj@food.ku.dk
René Lametsch Institut for Fødevarevidenskab rla@food.ku.dk
Mette Weinreich Hansen Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi mette.weinreich@ifro.ku.dk 
Lars Bo Stegeager Hemmingsen Kemisk Institut lhe@chem.ku.dk
Studerende

Jeppe Hagedorn Hansen (næstformand)

Fødevarekvalitet og –sikkerhed (M), Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K), Food Innovation and Health (K), Human Nutrition (K), Klinisk ernæring (K), Integrated Food Studies (K) xcz503@alumni.ku.dk
Kenni Fürst Fødevarekvalitet og –sikkerhed (M), Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K), Food Innovation and Health (K), Human Nutrition (K), Klinisk ernæring (K), Integrated Food Studies (K) ctk377@alumni.ku.dk
Sofie Suphawadee Trojaborg Fødevarekvalitet og –sikkerhed (M), Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K), Food Innovation and Health (K), Human Nutrition (K), Klinisk ernæring (K), Integrated Food Studies (K) nrs953@alumni.ku.dk
Jakob Forsberg Larsen Fødevarekvalitet og –sikkerhed (M), Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K), Food Innovation and Health (K), Human Nutrition (K), Klinisk ernæring (K), Integrated Food Studies (K) ljw545@alumni.ku.dk
Christina Gallø Schioldann Nielsen

Humanfysiologi (K), Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab (K), Idræt (B), Idræt og velfærd (M)

rkg537@alumni.ku.dk
Amanda Schaufuss

Humanfysiologi (K), Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab (K), Idræt (B), Idræt og velfærd (M)

kfg811@alumni.ku.dk
Nida Ghauri

Humanfysiologi (K), Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab (K), Idræt (B), Idræt og velfærd (M)

wjr982@alumni.ku.dk

Uddannelser tilknyttet studienævnet

  • Fødevarekvalitet og –sikkerhed (M)
  • Fødevarer og ernæring (B)/Food Science and Technology (K)
  • Food Innovation and Health (K)
  • Human Nutrition (K)
  • Klinisk ernæring (K)
  • Integrated Food Studies (K)
  • Humanfysiologi (K)
  • Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab (K)
  • Idræt (B)
  • Idræt og velfærd (M)

Bemærk: B og K refererer til henholdsvis bachelor- og kandidatniveau.

Kontakt

Al korrespondance til studienævnet skal fremsendes til studenterservice@science.ku.dk.