Åbent Hus på Science – Københavns Universitet

SCIENCE > Oplev SCIENCE > For gymnasiet > Åbent Hus på Science

Åbent Hus på SCIENCE

Her kan du møde alle SCIENCEs 23 bacheloruddannelser i boder og høre oplæg om dem, du kan få studievejledning, høre om regler i forbindelse med optagelse, og du kan høre om dine muligheder for at komme på udveksling i løbet af din uddannelse.

I 2019 holder vi Åbent Hus onsdag d. 27. februar på Nørre Campus, Universitetsparken 5, 2100 KBH Ø  og fredag d. 1. marts på Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, 1851 Frb C. Begge dage klokken 13-18.

Program for Åbent Hus onsdag d. 27. februar på Nørre Campus, Universitetsparken 5, 2100 KBH Ø

Program for Åbent Hus fredag d. 1. marts på Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, 1851 Frb C

Der ud over holder på Skovskolen i Nødebo Åbent Hus torsdag 28. februar kl. 17-21. Læs mere om Åbent Hus på Skovskolen her.

Livestreaming og film fra Åbent Hus

Missede du årets Åbent Hus-event eller har du planer om at komme næste år? Vi sendte live fra arrangementet i 2018 og besøgte bl.a. en del af uddannelsesboderne.

Herunder kan du se film, hvor de studerende fortæller om deres uddannelse. Du kan høre studievejledere fortælle bl.a. om uddannelsernes opbygning, og hvordan du søger ind, tager på udlandsophold i løbet af studiet og meget mere. Du kan også se en stemningsfilm fra Åbent Hus, hvor vi spørger de besøgende, hvad de får ud af at komme til arrangementet.

<
>