Bakterierne i dit liv - nyt undervisningsmateriale fra Cirkus Naturligvis

Optagelser til undervisningsmaterialet: Bakterierne i dit liv.

Kære Naturfagslærer

Bakterierne i dit liv er et helt nyt undervisningsmateriale fra Cirkus Naturligvis, der handler om alle de bakterier vi bærer rundt på og spiser hver evig eneste dag. Særligt dem som trives i dine tarme og kan lave mælk til yoghurt.

Materialet er bygget op af inspirationsfilm, små onlineartikler og praktiske undersøgelser, hvor sidstnævnte er understøttet af forsøgskits man kan bestille hos sit lokale Center for Undervisningsmidler, så længe lager haves.

Se filmene, læs og bliv klogere og sidst men ikke mindst, prøv kræfter med at lave mad med bakterier og undersøg om de gør en forskel for dine tarme.

Materialet er tilrettelagt så det kan bruges som oplæg til den fælles naturfagsprøve til folkeskolens afgangsprøve. Se www.bakterieliv.ku.dk

Materialet er udviklet i samarbejde med forskere fra Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet og finansieret sammen med midler fra Novo Nordisk Fonden og Animationskolen i Viborg- VIA University College

Hvis du bare ikke kan få nok af bakterier, kan du også booke et besøg af Cirkus Naturligvis med forløbet Mikrobiologi: den usynlige verden!

Ledige tider lige nu: 

På vegne af

Torben Ingerslev Roug/
Leder af Cirkus Naturligvis og SCIENCE Skoletjeneste 

For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 30. januar 2018