Nyudviklede oplæg om bjørnedyr og Danmarks jordbund

Kære naturfagslærer i grundskolen

Vi åbner nu for enkelte bookinger til vores nyudviklede forløb om Bjørnedyr, som afholdes inde hos os på Frederiksberg Campus. Du kan læse mere om forløbet på dette link.
Eller gå direkte til booking her. 

Er din klasse vores pilotklasse til det nye forløb?

Vi søger også en testklasse i uge 8 (22.-26.), som vi kan komme på besøg hos med vores nye geografiorienterede oplæg om Danmarks jordbund. Da vi kun har ladcyklerne til rådighed, søger vi en klasse i Københavnsområdet, inden for 7 km af Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg c. Er det dig og din klasse vi skal komme på besøg hos? Så kontakt os hurtigst muligt på Skoletjenesten@science.ku.dk

Kort om forløbet: 

Danmark forfra er et nyt undervisningsforløb, hvor istidslandskabet i Danmark kobles sammen med viden om jordbunden i Danmark.

Eleverne får undervisning om istiden og undersøger hvordan isen har formet det danske landskab. Istidens gletsjere kobles til en forståelse af jordbunden i Danmark, her med fokus på hvorfor vi nogle steder har leret- og andre steder sandet jord. Dette integreres til sidst i et unikt udviklet brætspil, kaldet "Danmark Forfra Spillet", hvor eleverne får en sjov og lærerig proces. 

På vegne af Skoletjenesten SCIENCE og SUND – I nærkontakt med sundheds- og naturvidenskab.

Sekretariatet

 For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 10. februar 2016