Skoletjenesten SCIENCE rykker ud på budcykel!

Få besøg af Skoletjenesten SCIENCE på cykel

Der har i år været meget stor forespørgsel på vores besøg på skolen tilbud og der er pt. ikke flere ledige tider at booke i september, oktober og november.

Vi har dog stadigvæk ledige formidlere der kan besøge jer på skolen, da begrænsningen af besøg ligger i at vi kun har én bil.

Vi kan nu tilbyde at cykle ud til jeres skole med ét tilbud, mod de sædvanlige to, som så afvikles 2 gange pr. besøg.

Da en cykel ikke har helt samme "aktionsradius", som vores minibus, er dette cykel-science tilbud blot gældende for skoler beliggende på Frederiksberg, indre København, Brokvarterene og det nære Amager. 

Bookingsystemet kan desværre ikke håndtere vores kreative udvidelse af kataloget endnu. Derfor kan vi ikke præsentere jer for mulige tilbud på de enkelte dage i dette, med mindre der er mindst fire formidlere ledige.

Derfor skal I bare skrive direkte til skoletjenesten@science.ku.dk, med ønske om aktiviteter og besøgsdage. Så undersøger vi hvad kan lade sig gøre og vender hurtigt tilbage!

 

 

På vegne af Skoletjenesten SCIENCE og SUND

Torben Ingerslev Roug

Følg os på Facebook, og få, opdateringer om ledige tider inspiration til din undervisningFor at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 27. august 2014