Online kurser

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) tilbyder et udvalg af online kurser, som kan følges fra pc'er overalt i verden på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet. Det betyder, at man som studerende på et af SCIENCE's online kurser opbygger et stort socialt, international netværk.

Hvilke online kurser tilbyder SCIENCE?

Læs mere om det enkelte kursus via de nedenstående link:

Hvordan tilmelder jeg mig et online kursus?

Ønsker du at tilmelde dig et eller flere af disse kurser, skal du udfylde et ansøgningsskema. Find ansøgningsprocedure og skemaer på følgende sider:

  • Meritstuderende- hvis du på nuværende tidspunkt er indskrevet på en hel uddannelse på et andet dansk universitet eller et andet fakultet på KU.
  • Efteruddannelse - hvis du allerede er i gang med din karriere, men ønsker at optimere dine kompetencer ved at tage efteruddannelse. Bemærk, at hvis et kursus er 100% online uden fremmøde på SCIENCE, kan du kun tage kurset som efteruddannelse, hvis du har en tilknytning til SCIENCE via et projekt eller tilsvarende samt har relationer til SCIENCE-forskere.
  • Udvekslingsstuderende - hvis du er udvekslingsstuderende på SCIENCE eller på et andet fakultet på KU.
  • Gæstestuderende - hvis du på nuværende tidspunkt er indskrevet på et universitet i udlandet som ikke er partner med SCIENCE, eller hvis du er indskrevet som udvekslingsstuderende på andet universitet end KU.

Hvem kan jeg kontakte?

Har du spørgsmål til online kurser på SCIENCE, er du meget velkommen til at kontakte en studie- og karrierevejleder i SCIENCE Studenterservice.