Project in Practice – Københavns Universitet

Project in Practice

Få ECTS point mens du udvikler din egen idé/virksomhed - i kurset ”virksomhedsprojekt” i egen idé gennem SCIENCE Innovation Hub

Som studerende ved Københavns Universitet har du mulighed for at få ETCS point, mens du er i virksomhedsprojekt i egen idé. På SCIENCE får du samtidig hands-on kompetencer i forretningsudvikling gennem din tilknytning til SCIENCE Innovation Hub.

Prøv din faglighed af i praksis og få nye kompetencer

Du vil være tilknyttet en faglig vejleder på din uddannelse i virksomhedsprojektet, mens du i SCIENCE Innovation Hub deltager i ugentlige møder. Vi hjælper dig til at forfølge din idé og har fokus på at styrke dine kompetencer i entreprenørskab og innovation.

De faste ugentlige møder i SCIENCE Innovation Hub vil eksempelvis være med fokus på:

  • Hvordan du kommer fra idé til forretning?
  • Metoder til forretningsudvikling fx med Business Model Canvas
  • Spørgsmål som ’Hvad er problemet?’, ’Hvad er løsningen?’ og ’Hvad er markedet?’

Virksomhedsprojekt i egen idé gennem SCIENCE Innovation Hub er for dig, der har lyst til at arbejde intensivt med din idé til forretning, du nyder at arbejde selvstændigt, trives med at tage initiativ og organisere alt selv. Du vil afprøve din faglighed i praksis, få erfaring med entreprenørskab og dykke ned i forskellige dele af forretningsudvikling. Det handler om at tilegne sig et entreprenant mindset – det tager tid, men på et 9 ugers kursus kan du komme godt i gang og prøve dig selv af.

Processen – hvad skal du som studerende have styr på?

  • Du skal vide, hvilken idé til forretning du vil arbejde medDin faglige vejleder på dit studie skal du selv finde og sammen sætter i rammerne for dit forløb, så det lever op til kravene i studieordningen. I skal lave en ’Project in Practise’ kontrakt. At din afsluttende opgave lever på til kravene i studieordningen er noget du og din vejleder på studiet skal afstemme.

  • Du skal tilmelde dig kurset ”Virksomhedsprojekt/Project in Practise” gennem ’Selvbetjening’ på KU-Net.

  • Inden forløbets start skal du søge om optagelse/plads i SCIENCE Innovation Hub

  • Vi skal holde et møde mellem dig, din faglige vejleder og lederen af SCIENCE Innovation Hub, Dorthe M. Lynnerup, hvor vi taler din idé og forløbet igennem – og afklarer forventningerne.

  • I SCIENCE Innovation Hub tilbyder vi et intensivt forløb i forretningsudvikling målrettet dit virksomhedsprojekt – som supplement til dine ”selvstudier” som entreprenør.

Vær særligt opmærksom på

Reglerne for et virksomhedsprojekt varierer fra uddannelse til uddannelse. Du kan finde information på KU-net i studieordningen for din uddannelse og i studieordningernes fællesdel eller spørge i studenterservice.

Du er altid velkommen i SCIENCE Innovation Hub

Ønsker du at høre mere om kurset ”virksomhedspraktik i egen idé” så kig forbi til Åben Hub, Nørre Alle 63, 2. sal, hver tirsdag kl. 15-17. Alternativt kan du sende os en mail på: science_innovation_hub@science.ku.dk eller ringe til Dorthe på mobil 9356 5692.