Ansæt en forsker

Du kan som virksomhed samarbejde med SCIENCE ved at ansætte en forsker. Forskeren bliver tilknyttet både din virksomhed og universitetet. Din virksomhed får dermed adgang til et forskningsmiljø med dertilhørende laboratorier, hvor målet for samarbejde kan være ny viden, udvikling af ny teknologi, services og/eller nye patenter.

Hvis du ønsker at ansætte en forsker, er der mange muligheder. Du kan fx ansætte en yngre forsker som erhvervs phd-studerende eller erhvervspostdoc eller seniorforsker i et samfinansieret lektorat eller professorat.

case

IBM: Vores erhvervs-ph.d. løfter os fagligt

Executive Software Client Architect i IBM, Peter B. Lange: "IBM er en af verdens førende leverandører af værktøjer til avanceret analyse. Men værktøjer er ikke meget værd, hvis de ikke kan løse de konkrete udfordringer, som virksomheder og resten af samfundet står overfor. Vi skal derfor hele tiden videreudvikle og optimere vores værktøjer, så de opfylder fremtidens behov. Vi håber og tror på, at samarbejdet med vores erhvervs-ph-d. vil give os praktisk erfaring og viden om, hvordan nye værktøjer til avanceret analyse bedst kan bruges i den danske sundhedssektor."

Kontakt

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for samarbejde.

VIRKSOMHEDER

Jacob Juul Gade
35 33 17 48
jjg@science.ku.dk 

Lise Lawaetz Winkler
35 33 51 67
llw@science.ku.dk 

MYNDIGHEDER

Mette Frimodt-Møller
35 33 20 51
memo@science.ku.dk