Kontakt til vores studerende

Et tæt samarbejde mellem de studerende og erhvervslivet giver jer som virksomhed en unik platform for rekruttering, faglig behandling af konkrete problemstillinger og effektiv videnoverførsel. Det giver samtidig vores studerende et indblik i, hvordan teori anvendes i praksis.

SCIENCE har 9.700 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende og 1.038 ph.d.-studerende. Fakultetet tiltrækker de bedste studerende fra hele verden ved have et internationalt studiemiljø, der tilbyder uddannelser i verdensklasse. Det er vores ambition at udvikle uddannelserne løbende i tæt dialog med erhvervslivet, relevante organisationer og myndigheder.

De studerende skal gennem hele deres studium have mulighed for at komme i kontakt med relevante virksomheder. Det kan ske via anvendelse af virksomhedsproblemstillinger som udgangspunkt for opgaver og afhandlinger, gæsteforelæsninger og cases, besøg hos aftagere af SCIENCE's kandidater, idéudviklingsprojekter, boot camps samt længerevarende projektforløb for studerende i virksomheden.

Interesseret i samarbejde med studerende?

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for samarbejde:

Lise Laweatz-Winkler

Specialkonsulent

Email: llw@science.ku.dk 

Tlf: 35 33 51 67

Karrieredag

Mød de it-studerende

På Datalogisk Institut afholdes hvert år i maj en stor karrieredag, hvor it-virksomheder og studerende mødes.

Karriere og samarbejde

KU Projekt & Job

Rekruttér studerende og nyuddannede fra Københavns Universitet – opslå projekter og jobs på KU Projekt og Job-portal

Speeddating

Kom til Matchmaking

En god måde at komme i kontakt med en eller flere af vores dygtige studerende er til vores MATCHMAKING-ARRANGEMENTER, der finder sted fem-seks gange om året indenfor forskellige områder

Innovation Hub

Et skridt på vejen mod det entreprenørielle universitet

Mange af de erhvervs- og samfundssektorer, som SCIENCE uddanner kandidater til, er konstant i udvikling. Både i forhold til, hvilke produkter og services, der tilbydes, men også i forhold til måden, som man producerer og organiserer sig på.