Se billeder fra Åbent Hus på SCIENCE – Københavns Universitet

SCIENCE > Presse > Nyheder > 2014 > Se billeder fra Åbent ...

28. februar 2014

Se billeder fra Åbent Hus på SCIENCE

Åbent hus

Onsdag d. 26. og fredag d. 28. februar åbnede SCIENCE dørene for håbefulde gymnasiaster til Åbent Hus om fakultetets 22 bacheloruddannelser.

Mellem 1.600 og 1.700 gymnasieelever kiggede forbi SCIENCE til årets Åbent Hus-arrangementer for bacheloruddannelser, der fandt sted i uge 9.

Fakultetet oplever i disse år et "run" på de natur- og biovidenskabelige uddannelser som aldrig før. De kommende studerende har i år mulighed for at vælge mellem 22 bachelor-uddannelser indenfor områderne.

Onsdag d. 26. februar foregik Åbent Hus på Nørre Campus, mens det fredag d. 28. februar var Frederiksberg Campus der åbnede dørene for de kommende studerende. Begge dage sendte vi en flok medarbejdere afsted med mobiler og Instagram-profiler. Nedenfor kan du se, hvad der skete på Åbent Hus.