Univalg: Studenterrådet vandt bestyrelsesposten igen – Københavns Universitet

SCIENCE > Presse > Nyheder > 2012 > Univalg 2012

03. december 2012

Univalg: Studenterrådet vandt bestyrelsesposten igen

Valget på Københavns Universitet sluttede d. 23. november og stemmerne er blevet talt op. Psykologistuderende bliver ny studenterrepræsentant i KU's bestyrelse.

Valgsekretariatet har nu talt stemmerne op og resultatet af universitetsvalget er dermed afgjort.

Emilie Nayberg. Foto: Studenterrådet

Psykologistuderende Emilie Nayberg fra Studenterrådet bliver ny studenterrepræsentant i KU's bestyrelse. Studenterrådets valg- og listeforbund blev bestyrelsesvalgets klare vinder efterfulgt af valgforbundet mellem Frit Forum og Radikale Studerende.

Til de akademiske råd, studienævn og ph.d.-udvalg var der kampvalg en række steder både for medarbejdere og studerende. Se navnene på de valgte og stemmeprocenter for studerende og medarbejdere.

Studerende og ansatte på KU kan læse mere om valget og valgresultaterne på KUnet.