30. juli 2012

Få ledige pladser på SCIENCE!

OPTAG

Næsten 2.000 unge er i dag blevet tilbudt optagelse på SCIENCE - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Trods det rekordhøje optag er der stadig ca. 100 ledige pladser på syv uddannelser ud af i alt 21. Sidste frist for at søge er den 6. august, og i mellemtiden sidder studievejlederne parate ved telefonerne for at rådgive dem, som ikke kom ind i første omgang.

De er ledige pladser på følgende uddannelser:

Fysiske fag

Fødevarevidenskab

Geologi-geoscience

Kemiske fag

Nanoscience

Naturressourcer

Naturvidenskab og IT

Desuden udbyder SCIENCE sammen med Erhvervsakademi Sjælland i Roskilde professionsbacheloruddannelsen Have- og Parkingeniør, hvor der også er få ledige pladser.

Uddannelser med højt timetal, internationalt perspektiv og jobmuligheder

Alle SCIENCE-uddannelser er forankrede i internationalt anerkendte forskningsmiljøer og mange studerende vælger et internationalt ophold. Det er krævende uddannelser med typisk 14-20 undervisningstimer ugentligt, der giver muligheder for at fortsætte på en af fakultetets 35 internationale uddannelser. Og de natur- og biovidenskabelige kandidater er eftertragtede på arbejdsmarkedet.

Skynd dig

Søgningen til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultets uddannelser er steget med 90 % flere over de seneste tre år, og endnu en gang er der tale om rekordoptag.

Men det er fortsat mulighed for at få en af de ca. 100 ledige pladser på f.eks. Kemiske fag, Nanoscience, Naturressourcer eller Fødevarevidenskab.

Deadline er d. 6. august.

Læs mere om ledige pladser og vejledning på www.science.ku.dk.

Yderligere oplysninger: Henrik Busch, prodekan for uddannelse på SCIENCE, på mobiltelefon: 28 75 42 79.