10. maj 2012

Science også på Facebook

Nu kan enhver Science-historie deles med alle og enhver. Klik her.

LIFE har i årevis haft en Facebook-side; en stor fordel som har øget trafikken ind på LIFEs hjemmesider. NAT har siden januar ”snyltet” sig ind på LIFEs side på det Sciences coverfoto fra Facebookpopulære netværk og efter fusionen 1. januar hastede det med mere PR. ”Åbent Hus” stod for døren og meget andet info skulle hurtigt ud til flere.

Nu har SCIENCE så kreeret sin egen Facebook-side, så succesen kan fortsætte. Men for at gøre den nye side til en lige så stor succes som den gamle, så har vi brug for jeres hjælp! Der er nemlig ingen Facebook uden venner. Eller "likes", som venner kaldes, når man har en såkaldt ”institutionsside” på det populære netværkssite. Så kan vi lokke jer til at klikke på ”synes godt om” / ”Like” knappen? Og måske endda også få jer til at lokke flere kolleger, venner og bekendte til? For så er vi allerede godt på vej til endnu en Facebook-succes.

Glemte historier velkomne

Med Facebook-siden vil SCIENCE Kommunikation udbrede viden om og fra SCIENCE – både de gode forskerhistorier, historierne om studielivet og information om vores uddannelser. Siden vil altså bugne af gode historier, der fortæller, hvem vi er på SCIENCE og hvad vi kan. Derudover vil vi fylde siden med links til fagligt indhold, film, sjove klip og meget andet.

SCIENCEs Facebook-side er henvendt til alle. Og kan også ses som et rekrutteringsværktøj for potentielle studerende. Vores Facebook-repræsentant er Signe Rosendal Rasmussen, som altid søger efter nye historier, der spreder gode ord om SCIENCE, så hvis du brænder inde med en god historie, så smid den enten selv ind på Facebook-siden eller send den til Signe (sirr@life.ku.dk), som vil sørge for at lægge den op.

Bliv ven med siden klik her.