28. februar 2012

Uddannelse er grundlag for vækst

Politikere, eksperter og erhvervsliv udtaler det samme hver dag: Øget uddannelse styrker væksten. SCIENCE er et ualmindeligt godt sted at komme i gang med sin karriere efter studentereksamen, og der er faktisk job i vente, hvis man begynder på en natur- og biovidenskabelig bacheloruddannelse ved Københavns Universitet. Men inden da - hvilken skal man præcist vælge?

SCIENCE leverer overblikket ved Åbent Hus

29. februar og 9. marts.

Nu åbner SCIENCE igen portene op for det kommende kuld af studenter. Garvede vejledere og studerende er klar med en hjælpende hånd og gode råd om, hvad det vil sige at læse natur- og biovidenskab på Københavns Universitet. Sidste år tog knap 2000 gymnasie- og hf-elever imod tilbuddet om at komme indenfor på Åbent Hus, og 1800 nye studerende kunne efter sommerferien påbegynde en natur- og biovidenskabelig uddannelse på Københavns Universitet.

Opruster til barsk virkelighed
Uddannelse er - særligt i disse år - adgangskort til en god og perspektivrig karriere. Især inden for det natur- og biovidenskabelige område er behovet for højtuddannet arbejdskraft stort både nationalt og international.

Prodekan for uddannelse, Henrik Busch ser som andre med bekymring på den økonomiske krise, men er samtidig bevidst om, at SCIENCEs undervisere spiller en rolle i løsningen af problemerne.

”Vi er sat i verden for skabe de bedst mulige rammer for at mennesker kan mødes og skabe ny viden til gavn for samfundet og erhvervslivet. Det vigtigste af disse møder sker mellem vores fantastisk stærke forskningsmiljøer og de nye studerende. Det får gymnasieeleverne en forsmag på til vores Åbent Hus arrangementer”

22 varierede uddannelser
Globalisering, bæredygtighed, klima, sundhed, idræt, nano-science, astronomi, it, energi, natur og miljø er blot et lille udsnit af de områder, man kan komme til at arbejde med på en natur- eller biovidenskabelig uddannelse.

- Ja, der er en hel del at vælge imellem. Ved SCIENCE tilbyder vi i alt 22 bacheloruddannelser, der alle rummer kombinationen af gode karriereperspektiver og muligheden for at bidrage til at løse centrale samfundsproblemer. Vi har årelang erfaring med at vejlede de unge, så de vælger den rigtige uddannelse for dem, fortæller Henrik Busch.

Ta’ hul på din fremtid

Åbent Hus sker her:

Nørre Campus

Onsdag den 29. februar kl. 15-19

H.C. Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5, 2100 København Ø

Frederiksberg Campus

Fredag den 9. marts fra kl. 13

Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg

Til Åbent Hus kan man møde studerende og undervisere og få svar på spørgsmål om uddannelser, studieliv, jobmuligheder, optagelsesprocedurer og meget mere.

Endnu mere om Åbent Hus på SCIENCE:

www.science.ku.dk/aabenthus

Overblik over bachelor-uddannelser på Københavns Universitet:

www.studier.ku.dk