Studerende for en dag

Gymnasieelever i auditorium

OBS. På grund af Coronavirus, er Københavns Universitet lukket, og der foregår ingen undervisning af studerende på universitetet. Vi ved ikke, hvor længe universitetet er lukket, og det kan få betydning for vores mulighed for at nå at afvikle Studerende for en dag besøg inden sommerferien. Du kan stadig melde dig til, men vær forberedt på eventuelt lang svartid fra en vært og også, at vi i sidste ende kan blive nødt til at aflyse. Vi gør dog alt hvad vi kan, så meld dig til, hvis du gerne vil på besøg.

Studerende for en dag er din chance for at opleve en dag som bachelorstuderende på SCIENCE og prøve studielivet, inden du tager den endelige beslutning.

Du kan få en fornemmelse af det faglige niveau, miljøet på studiet og stille dine spørgsmål om studielivet direkte til en studerende.

Hvordan bliver du Studerende for en dag?

Hvis du er interesseret, så udfyld formularen via linket nedenfor. For at vi kan matche dig med den rigtige studerende, vil du blive spurgt om, hvilket studie og eventuelt hvilken specialisering du kunne tænke dig at være studerende på. Når vi har fået din henvendelse, sender vi en mail til dig, der bekræfter din henvendelse. Vi finder en studerende, der passer til dine fagønsker. Den studerende kontakter dig, og sammen finder I en dag, der passer i din kalender og med, at den studerende har undervisning.

Bemærk, at du ikke kan være studerende for en dag i eksamens- og ferieperioder, og at vi udelukkende tilbyder Studerende for en dag på vores 21 bacheloruddannelser.

Vi bestræber os på at have så mange værter, at de færreste oplever lang ventetid på at få gennemført et besøg, men i nogle tilfælde kan der godt gå nogle måneder, før du bliver kontaktet.

Hvis I er flere, som gerne vil på besøg, skal I lave én tilmelding hver og skrive i bemærkningsfeltet, hvem I gerne vil følges med.

Tilmelding til at blive 'Studerende for en dag'