Studerende for en dag

Gymnasieelever i auditorium

Studerende for en dag er din chance for at opleve en dag som bachelorstuderende på SCIENCE og prøve studielivet, inden du tager den endelige beslutning.

Du kan få en fornemmelse af det faglige niveau, miljøet på studiet og stille dine spørgsmål om studielivet direkte til en studerende.

COVID-19-forholdsregler

På grund af COVID-19-situationen, tilbyder vi for øjeblikket Studerende for en dag som onlinebesøg. Du vil blive kontaktet af en vært, og I aftaler en dag og et tidspunkt, hvor I kan mødes online på Zoom/Teams/Skype eller lignende. Værten vil fortælle om studiet og om sit studeliv, og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Afhængig af, hvad der er af muligheder i forhold til undervisningen, værten har i øjeblikket, kan du måske også opleve at blive inviteret med til onlineundervisning.

Hvordan bliver du Studerende for en dag?

Hvis du er interesseret, så udfyld formularen via linket nedenfor. For at vi kan matche dig med den rigtige studerende, vil du blive spurgt om, hvilket studie og eventuelt hvilken specialisering du kunne tænke dig at være studerende på. Når vi har fået din henvendelse, sender vi en mail til dig, der bekræfter din henvendelse. Vi finder en studerende, der passer til dine fagønsker. Den studerende kontakter dig, og sammen finder I en dag, der passer i din kalender og med, at den studerende har undervisning.

Bemærk, at du ikke kan være studerende for en dag i eksamens- og ferieperioder, og at vi udelukkende tilbyder Studerende for en dag på vores 21 bacheloruddannelser.

Vi bestræber os på at have så mange værter, at de færreste oplever lang ventetid på at få gennemført et besøg, men i nogle tilfælde kan der godt gå nogle måneder, før du bliver kontaktet. I ventetiden kan du eventuelt gå ind på Københavns Universitets Instagramprofil kustudieliv, hvor der er et væld af studerende, der fortæller om deres studieliv og besvarer spørgsmål.

Hvis I er flere, som gerne vil på besøg, skal I lave én tilmelding hver og skrive i bemærkningsfeltet, hvem I gerne vil følges med.

Tilmelding til at blive Studerende for en dag på SCIENCE

Bliv studerende for en dag