Book dit besøg til efteråret 2018!

Book dit besøg til efteråret 2018 allerede nu! 

Kære Natursfagslærere i folkeskolen

Ved Cirkus Naturligvis og SCIENCE Skoletjeneste er vi allerede klar til næste sæson! Det er derfor allerede nu muligt at booke forløb til første del af næste skoleår. 

Der ligger allerede en række forløb som kan bookes til ud af huset. Disse kan der læses mere om og bookes her!

Desuden har vi, som noget nyt, i år, åbnet for booking inde på SCIENCE i hele blok 1. Det betyder at der ligger en masse tider fra 13. august til 1. november.

For at booke et besøg inde på SCIENCE, skal du trykke her. Vi har fået opdateret vores system, og derfor vil det se lidt anderledes ud når I skal booke. Hvis I oplever problemer med booking, er I velkommen til at sende os en mail på skoletjenesten@science.ku.dk

Særlige arrangementer

Som noget nyt, er vi begyndt at afholde forløbet Fra burger til blodsukker inde i laboratoriet på Thorvaldsensvej. Det betyder, at der er mange muligheder for at oplevel forløbet i det nye skoleår. 

Kort om forløbet:

Debat om mad, sundhed og trivsel fylder temmelig meget i elevernes skole- og hverdag. Det gør det også på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, hvor mange af vores forskere i høj grad beskæftiger sig med mad, motion, sundhed og livsstil.

Vi tilbyder et forløb hvor der arbejdes med problemstillinger, metoder og dilemmaer, der også beskæftiger forskerne på sundheds-, ernærings- og fødevareområdet. Hvor får vi energi fra? Hvordan reguleres blodsukkeret under faste, motion og indtagelse af kulhydrat? Hvad sker der hvis man ikke kan danne insulin? Er det vigtigt at spise inden man dyrker motion? Det er nogle af de spørgsmål eleverne skal beskæftige sig med i dette forløb.

Rigtig god sommer! 
Sekretariatet for Cirkus Naturligvis og SCIENCE Skoletjeneste 

/Torben Ingerslev Roug

For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 26. juni 2018