Velkommen tilbage fra påske!

Nye tider og Videnskabsteatret i april

Kære Natursfagslærere i folkeskolen

Ved Cirkus Naturligvis og SCIENCE Skoletjeneste er vi så småt tilbage fra påskeferien. Det betyder at vi har masser af ledige tider ved Cirkus Naturligvis i både maj og juni. Desuden kommer der ledige tider til bookinger inde på laboratorierne på SCIENCE indenfor de næste uger. Vi glæder os til at møde jer!

Invitation til Videnskabsteatret 

 

I forbindelse med forskningens døgn inviterer Videnskabsteatret og Cirkus Naturligvis til et forskningsformidlings arrangement på Panum Instituttet, i Victor Haderup auditoriet. 

Videnskabsteatret opfører forestillingen

"Lev livet med stil - et mellemværende

Hvad er dit mellemværende med motion, sund kost, eller søvn? Er du styret af kropsidealer der er svære at leve op til, eller er du glad og tilfreds med din krop - og hvad ved videnskaben?  En forestilling der med humor og alvor kommer omkring sundhed og livsstilpå celle-, individ- og samfundsniveau. (se mere på videnskabsteatret.dk)

Cirkus Naturligvis

 Før og efter teaterforestillingen vil du kunne møde fremtidens forskere i mad og sundhed, når de studeredende fra Cirkus Naturligvis disker op med små eksperimenter og historier fra deres egne studier og projekter.

Du kan blandt andet høre om en nye type kartofler som måske gør dig ekstra mæt. Du kan også blive testet på din evne til at genkende mad og dufte vi har camoufleret og blandet sammen. Måske ender du med at smage ting du aldrig havde drømt om man kunne spise.

 

Onsdag d. 25. april kl. 11.00 og kl. 14.00

Torsdag d. 26. april kl. 10.00 og kl. 13.00

 

Der kræves tilmelding til bille@videnskabsteatret senest d. 13. april.

Arrangementet er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriets udlodningsmidler, projektmidler fra det tværvidenskabelige forskningsprojekt Governing Obesity Københavns Universitet og Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond.

Arrangementet er derfor næsten gratis, der er dog en medfinansiering på 10 kr pr. tilmeldte deltagere. 

Arrangementet afvikles over 120 min. 

 

De bedste hilsner Dorthe Bille (Tlf.: 28781121) og Cirkus Naturligvis

Book Cirkus Naturligvis her 

På vegne af 
Sekretariatet for Cirkus Naturligvis og SCIENCE Skoletjeneste 

/Torben Ingerslev Roug

For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 03. april 2018