Ledige tider og arrangement i april

Ledige tider og arrangement i april

Kære Natursfagslærere i folkeskolen

Ved Cirkus Naturligvis og SCIENCE Skoletjeneste er vi ved at være klar til foråret. Vi har stadig en del ledige tider, både inhouse og outhouse, så hvis din klasse skal have besøg af vores formidlere, er det bare med at booke en tid. Hvis der ikke lige er noget der passer, så send gerne en mail med efterspørgsel på en specifik dag. Så gør vi vores bedste for at hjælpe jer. 

Yderligere har vi et særligt arrangement klar til jer, til april. Det kan du læse mere om herunder. 

Særlige arrangementer

 

Invitation

 

I forbindelse med forskningens døgn inviterer Videnskabsteatret og Cirkus Naturligvis til et forskningsformidlings arrangement på Panum Instituttet, i Victor Haderup auditoriet.

 

 

Videnskabsteatret opfører forestillingen

"Lev livet med stil - et mellemværende

 

Hvad er dit mellemværende med motion, sund kost, eller søvn? Er du styret af kropsidealer der er svære at leve op til, eller er du glad og tilfreds med din krop - og hvad ved videnskaben?  En forestilling der med humor og alvor kommer omkring sundhed og livsstil på celle-, individ- og samfundsniveau. (se mere på videnskabsteatret.dk)

 

Cirkus Naturligvis

 

Efter videnskabsteater forestillingen vil du kunne møde fremtidens forskere i mad og sundhed, når de studeredende fra Cirkus Naturligvis disker op med små eksperimenter og historier fra deres egne studier og projekter.

Du kan blandt andet høre om en nye type kartofler som måske gør dig ekstra mæt. Du kan også blive testet på din evne til at genkende mad og dufte vi har camoufleret og blandet sammen. Måske ender du med at smage ting du aldrig havde drømt om man kunne spise.

 

 

Onsdag den 25 april kl. 11.00 og kl. 14.00

Torsdag den 26 april kl. 10.00 og kl. 13.00

 

Der kræves tilmelding til bille@videnskabsteatret senest den 1 april.

Arrangementet er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriets udlodningsmidler, projektmidler fra det tværvidenskabelige forskningsprojekt Governing Obesity Københavns Universitet og Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond.

Arrangementet er derfor næsten gratis, der er dog en medfinansiering på 10 kr pr. tilmeldte deltagere. 

Arrangementet afvikles over 120 min. 

  

 

De bedste hilsner Dorthe Bille (Tlf.: 28781121) og Cirkus Naturligvis

Se ledige tider lige nu her: 

På vegne af 
Sekretariatet for Cirkus Naturligvis og SCIENCE Skoletjeneste 

/Torben Ingerslev Roug

For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 16. marts 2018