Nye tider til resten af skoleåret

Kære naturfagslærer

Vi har netop lagt en masse tider ud til booking, i maj og juni. Vi har både tider til Jagten på det skjulte sukker, Kassava planten, Køer- kikærter og kakerlakker.

Vi har desuden udbudt tider til forløbet Fra burger til blodsukker, som foregår ude på jeres skole. Vi har med dette mulighed for at besøge skoler i en radius af 7 km fra vores laboratorier på Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C.

Kort om udvalgte forløb:  

Jagten på det skjulte sukker: Eleverne undersøger, hvad sukker er rent kemisk, hvor det kommer fra og hvad vi skal bruge det til. Dernæst tester de i laboratoriet, hvor meget sukker, der er i forskellige fødevarer og til sidst testes elevernes egen smagssans for sukker. 

Køer, kakerlakker og kikærter: Hvordan producerer vi mad nok, og særligt protein nok til en støt stigende verdensbefolkning over de næste 40 år? Skal kilden til vores bøffer have haft deres liv på 0, 2, 4 eller 6 ben? Skal bøfferne have rødder i stedet for ben?

Kassava – et bioteknologisk ulandsprojekt: Bioteknologien har været en del af vores hverdag, siden man fandt ud af at lave druer til vin og mælk til ost. I takt med at den moderne bioteknologi løbende udvider mulighederne for, hvad der kan lade sig gøre, må vi som borgere også løbende kunne forholde os til de etiske problemstillinger, der opstår, når nye teknologiske metoder og muligheder udvikles.

Gå direkte til booking her!

Vi ser frem til at besøge jer!

På vegne af Skoletjenesten SCIENCE 

Torben Ingerslev Roug og sekretariatetFor at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 01. maj 2017