Unik mulighed for 4.-6. klasse

Tag din klasse med til Superkræfter-finalen torsdag d. 27/4 kl 12!

Kære naturfagslærere i folkeskolen

I april vil over 6000 skoleelever på biblioteker i København og over hele landet prøve kræfter med forløbet: ”Superkræfter – insekternes planet” under Forskningens Døgns skoleprogram. Forløbet afsluttes med et stort finaleshow på Københavns Hovedbibliotek torsdag den 27. april kl. 12-13, og vi vil gerne invitere jeres 4., 5. og 6. klassetrin med til det særlige show. 

Her skal vi blandt andet fejre de tre klasser, der har indsendt de bedste konkurrencebidrag i ”Superkræfter-konkurrencen”, og showet inkluderer et kemishow, der sætter fokus på insekternes helt utrolige evner, forskeroplæg om sociale insekter, og så kommer rapperen Raske Penge kommer forbi og giver et par numre. Showet gæstes af forsknings- og uddannelsesminister Søren Pind, og komiker Mark Le Fêvre er vært og sørger for den gode stemning. Kort fortalt vil showet ligesom skoleforløbet sætte fokus på forskningen på en appetitlig og underholdende måde. 

Showet er målrettet 4.-6. klasser og der er først-til-mølle tilmelding via: hbtilmelding@kff.kk.dk. Det er ikke en nødvendighed, at eleverne har gennemgået skoleprogrammet. 

Bag Forskningens Døgns skoleprogram står Biblo & danske folkebiblioteker, Science skoletjeneste på Københavns Universitet og Udannelses & Forskningsministeriet. Læs mere om programmet på forsk.dk/skoleprogram og biblo.dk/forskningens-dogn.

Besøg også forskertorvet!

Vi håber at klasserne i sammen ombæring, kan komme ind forbi rådhuspladsen, hvor Cirkus Naturligvis vil være at finde med en masse aktiviteter. Her kan eleverne prøver kræfter med isektforløbet, lære om lys og lyd og meget andet spændende.

Forskertorvet er torsdag d. 27. april fra 9.00-15.00, på Rådhuspladsen. 

Vi håber at se jer, både på forskertorvet på Rådhuspladsen og til finale på hovedbiblioteket. 

På vegne af SCIENCE Skoletjeneste og Cirkus Naturligvis For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 21. april 2017