Nye tider til foråret 2016

Nye tider til foråret 2016
Der er netop oprettet en masse nye tider til booking i foråret 2016. Vi har både tider inde på Københavns Universitet og tider til at komme og besøge jer på skolerne.

Vi har mulighed for at komme ud på ladcykel, så hvis din skole ligger indenfor en radius af 7 km er det muligt at bestille et enkelt oplæg til din klasse.

Der er både forløb i biologi, kemi og geografi at vælge i mellem. Det er blandt andet muligt at opleve vores nye geoforløb ”Danmark forfra”.

 

Kort om forløbet
"Danmark forfra" er et nyt undervisningsforløb hvor istidslandskabet i Danmark kobles sammen med viden om jordbunden i Danmark.

Eleverne får undervisning om istiden og undersøger hvordan isen har formet det danske landskab. Istidens gletsjere kobles til en forståelse af jordbunden i Danmark, her med fokus på hvorfor vi nogle steder har leret- og andre steder sandet jord. Dette integreres til sidst i et unikt udviklet brætspil, kaldet "Danmark Forfra Spillet", hvor eleverne får en sjov og lærerig proces. 

Ud over de 13 cykeltider, ligger der også 20 tider til booking inde på Københavns Universitet. Vi åbner for de sidste bookinger i år d. 1. maj. Gå direkte til bookingsiden her eller læs mere om vores forløb her.

Forskningens Døgn 2016
Det er allerede nu tid til at sætte kryds i kalenderen d. 28.-19. april. Her er det muligt at finde Skoletjenesten på Rådhuspladsen, i forbindelse med Forskningens Døgn, hvor vi vil have en masse aktiviteter med. Vi glæder os til at se jer!

På vegne af Skoletjenesten SCIENCE og SUND – I nærkontakt med sundheds- og naturvidenskab.

SekretariatetFor at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 07. marts 2016