Husk at booke et forløb til Forskningens Døgn 2015

Nu er der knap en uge til Forksningens Døgn 2015 løber af stablen, og du har mulighed for at booke mange spændende forløb til din klasse! Vi tilbyder aktiviteter indenfor matematik, fysik, geologi, medicin, fødevarer og meget mere! 

Hilberts hotel - en historie om uendelighed: Hvad betyder det at noget er uendeligt? Hvor stort er uendeligt stort egentlig? Og findes der uendeligheder i forskellige størrelser? Dette er nogle af de spørgsmål, der vil blive diskuteret. 

SMAGforLIVET: Her sættes der fokus på smagene og sanserne. Vi tager udgangspunkt i surdej og brød, og eleverne vil lære at sætte ord på de smage der forekommer i brød, korn og surdej.

Skab morgendagens skole: Tager udgangspunkt i det pilotprojekt som blev lavet i samarbejde med Institut for Idræt og Ernæring. Her vil det være muligt at prøve det nyeste udstyr indenfor pulsmåling af, og lære noget om bevægelse.

PharmaSchools tabletfabrik: Kom og arbejd som en rigtig farmaceut. Lav dine egne brusetabletter og se om du vinder konkurrencen som den bedste tabletfabrikant.

Københavns Biocenter: Kom forbi Skoletjenesten SCIENCE og SUNDS stand og oplev hvordan vi som mennesker udnytter enzymer i vores hverdag. F.eks. i vores vaskepulver, eller osteproduktion.

Du kan læse mere om de forskellige oplæg og aktiviteter her!

Du kan booke et forløb til din klasse her!

Der er også masser af aktiviteter som ikke kræver booking, så kom endelig forbi og lær noget nyt og bliv overrasket. 

Vi gæder os til at se Jer og håber på at få fantastisk vejr! For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 15. april 2015