Booking til Forskningens Døgn åbner d. 8. april

Lige en lille reminder om at bookingen til Forskningens Døgn 2015 åbner d. 8. april klokken 12. Der vil være mange forskellige, spændende aktiviteter at booke og vi glæder os meget til at se Jer. 

Skoletjenesten bidrager i år med 14 forskellige aktiviteter, som vil være fordelt på Rådhuspladsen og Frue plads. Der vil desuden være kemishows begge dage.

I år kan din klasse blandt andet opleve:

PharmaSchools tabletfabrik: Kom og arbejd som en rigtig farmaceut. Lav dine egne brusetabletter og se om du vinder konkurrencen som den bedste tabletfabrikant.

Københavns Biocenter: Kom forbi Skoletjenesten SCIENCE og SUNDS stand og oplev hvordan vi som mennesker udnytter enzymer i vores hverdag. F.eks. i vores vaskepulver, eller osteproduktion.

Øresundsakvariet: Dyrepassere og naturvejledere fra Øresundsakvariet i Helsingør kommer og fortæller de besøgende om det spændende dyreliv i de danske farvande. Med sig har vi et stort kar på omkring 600 liter havvand, hvor der vil blive vist forskellige bunddyr fra Øresund.

WasteTaste: I relation til Københavns Universitets deltagelse i et 3-årigt forskningsprojekt, kaldet Waste Taste, inviteres elever til to korte oplæg med læring omkring madspild samt omkring vakuum tørring, en teknologi der måske kan være en fremtidig del af løsningen på madspildsproblematikken. 

Det vil være muligt at læse mere om de forskellige forløb på Forsk.dk og via. vores booking system. De forskellige aktiviteter vil være at finde fra d. 1. april.

Vi ønsker alle en rigtig god påske, og så glæder vi os til at se Jer til Forskningens Døgn 2015. For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 27. marts 2015