Skoletjenesten til Forskningens Døgn 2015

I år løber Forskningens Døgn af stablen d. 23.-24. april i København. Skoletjenesten er igen i år at finde på henholdsvis Rådhuspladsen og Frue Plads, hvor vi har mange spændende aktiviteter.

Vi stiller op med en masse nye aktiviteter, heriblandt SMAGforLIVET, Skab morgendagens skole og vores biotektalenthold fra Hvidovre skole.  Forskningens Døgn afholdes i samarbejde med Københavns Kommune, som stiller op med aktiviteter fra de forskellige miljø – og naturskoler. 

Det vil være muligt at tilmelde sin klasse til de forskellige aktiviteter, og bookingen åbner d. 7. april. De aktiviteter der kan bookes vil blandt andet være:

SMAGforLIVET: Her sættes der fokus på smagene og sanserne. Vi tager udgangspunkt i surdej og brød, og eleverne vil lære at sætte ord på de smage der forekommer i brød, korn og surdej.

Skab morgendagens skole: Tager udgangspunkt i det pilotprojekt som blev lavet i samarbejde med Institut for Ernæring og Sundhed. Her vil det være muligt at prøve det nyeste udstyr indenfor pulsmåling af, og lære noget om bevægelse.

Talentholdet 2015 fra Hvidovre Skole: Vores talenthold fra Hvidovre Skole vil undervise i blandt andet fremstilling af laktosefri mælk, og skydning med Gene Guns og guld.

Ud over dette vil være en masse andre aktiviteter inden for naturvidenskab, idræt og matematik. Der vil komme yderligere information om aktiviteter og tilmelding i uge 13.

Ses vi? For at besvare denne email skriv til skoletjenesten@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 19. marts 2015