Science Expo/Unge forskere

Tag din klasse med til Science EXPO 2019

Besøg Bella Center i København d. 28.-30. april. Her kan du opleve 150 af landets mest talentfulde unge forskere fortælle om deres nyskabende forskningsprojekter, og afprøv de nyeste trends inden for teknologi og naturvidenskab hos 100 science-udstillere.

Science EXPO er for alle grundskoler og ungdomsuddannelser. Det er gratis, men du skal tilmelde dig.

Cirkus Naturligvis til Science EXPO

Cirkus Naturligvis, københavns Universitet, medbringer ”giftige planter” til Science EXPO i Bella centeret, 28.-30. april 2019. Vores naturvidenskabelige formidlere sætter fokus på planternes evne til at forsvare sig med kemi, når de nu en gang ikke kan flygte fra dem som vil spise af dem.

Blandt meget andet medbringer vi kortspillet ”Grøn gift”, mikroskoper, og lugtequiz, reagenser og snegletest til at undersøge hvor gode planter er til at forsvare sig.

Hvis du ikke kan vente så kan du sneak peake lidt på aktiviteterne på www.giftigeplanter.ku.dk