Kulturnatten i København

Kulturnatten i København 2019

Fredag d. 11. oktober 2019 afholdes der igen Kulturnat i København. Cirkus Naturligvis deltager denne aften, hvor hele København samles om at lave et festligt kulturarrangement for alle. Nærmere information om hvad vi har med, og hvor vi skal stå henne, kommer senere.

For at deltage i Kulturnatten skal man have et kulturpas.

Alle arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas. Et Kulturpas koster 95 kr., og du kan købe det i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg.

Salget begynder den 30. september 2019, og Kulturpasset giver også adgang til fri transport med tog, S-tog, bus og metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl. 17 til kl. 05.
Find dit nærmeste salgssted. (Listen vil først være fuldt opdateret den 16. september)

Kulturnatten siden 1993

På Kulturnattens egen side, skriver de selv:

I over 26 år har Kulturnatten været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Når skolerne går på efterårsferie, skaber foreningen Kulturnatten en festlig aften, hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle.

Mere end 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen byder publikum velkommen under Københavns største årlige endagsbegivenhed – og de mange spændende arrangementer viser, at byen favner bredt, når den viser sine mange sider af kulturlivet frem.

Fra indre by til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Nordvest, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn vil store og små kunne opleve byen på en ny måde med særarrangementer, der kun afholdes denne ene aften. Det eneste, de nysgerrige behøver, er et Kulturpas!

Læs mere her.