Få styr på din ansøgning til kandidatuddannelse

Deltag i webmøde

Vil du søge om optagelse på en kandidatuddannelse på SCIENCE, men er i tvivl om adgangskrav, optagelsesproceduren eller lignende, så kan du deltage i et af vores webmøder via Zoom Webinar.

Du kan få svar på dine spørgsmål om:

  • Ansøgning og optagelse
  • Kursustilmelding

På webmøderne vil der være oplæg om disse emner, og du kan stille dine spørgsmål via Q&A. Alle møder afholdes på engelsk.

Du deltager i webmøderne ved at følge linket, du finder ud fra det webmøde du er interesseret i. Her kan du vælge at åbne direkte i browseren, eller klikke ”download & run Zoom”.

Vi anbefaler du logger ind 5 minutter før webmødet starter. Så kan du sikre dig at du er klar og alt kører på din computer inden vi starter.

Webmøde om optagelse

Her kan du få svar på dine spørgsmål om ansøgning og optagelse til kandidatuddannelsen. Møderne afholdes på følgende datoer:

19. februar 2020 16:30-17:30 (sprog: engelsk)

Se det optagede webmøde

Webmøde om kursustilmelding blok 1+2

Få svar på dine spørgsmål om tilmelding til kurser i blok 1+2 og få hjælp til studieplanlægning. 

26. maj 2020

16:00-17:30 (sprog: engelsk) Du finder optagelser og powerpoint på din Studieinformation på KUnet

Webmøde om eftertilmelding, merit fra en uafsluttet kandidatuddannelse og studiestart

Deltag i webmødet, hvis du er i tvivl om dine kursustilmeldinger, hvis du har fået merit fra en tidligere uddannelse og er i tvivl om din studieplan, eller hvis du har spørgsmål til din studiestart.

19. august 2020

16.00-17.30 (sprog: engelsk)

Hvad er et webmøde?

Et webmøde er et digitalt møde, hvor du kan se og høre en oplægsholder og se de slides, som han/hun gennemgår. Du kan skrive spørgsmål undervejs via en fælleschat, som oplægsholderen svarer på mundtligt. Oplægsholder og andre deltagere kan se dine spørgsmål, men de kan hverken høre eller se dig. Din deltagelse i webmødet er anonym.

Du kan deltage i hele webmødet eller logge dig ind og ud undervejs, som du har lyst.

Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål!