Arrangementer på fakultetet – Københavns Universitet

SCIENCE > Om fakultetet > Arrangementer

Arrangementer på fakultetet

Søg i arrangementer


1 2 3    
  • 26. juni 2019, kl. 16:30-18:00

    Rundvisning i Botanisk Have

    Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i nogle af de frodige væksthuse. » Læs mere

  • 28. juni 2019, kl. 13:00-17:00

    PhD defense by Ida Margrethe Ringgaard

    Title: Sensitivity of Arctic sea ice change on climate in the coupled climate model EC-Earth

     

    » Læs mere

  • 30. juni 2019, kl. 16:30-18:00

    Søndagsrundvisning i Botanisk Have

    Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i nogle af de frodige væksthuse. » Læs mere

  • 1. juli - 5. juli 2019

    Ph.d. kursus: Introduction to Nutritional Metabolomics

    PhD course. Coordinators: Xiaomin Zhou and Lars Dragsted » Læs mere

  • 12. august - 16. august 2019

    Kunsten at Lede - Coaching, Kierkegaard og Lederskab

    Coaching som kursustilbud på Copenhagen Summer University » Læs mere

  • 19. august - 23. august 2019

    Ph.d. kursus: Applied biostatistics in biological sciences using R

    - with focus on applications in nutrition, physiology and plant and environmental sciences.

    Module 1.

    Coordinators: Signe Marie Jensen and Christian Ritz

    » Læs mere

  • 19. august - 23. august 2019

    Dairy & health - from structure and technology to biological implications

    5 days course about the biological implications. » Læs mere

  • 28. august 2019, kl. 09:30-17:00

    Food Industry Day

    The presentations at the Food Day will inspire and draw perspectives on Sustainable Food Production trends and related research. Presentations will be given by international and national key persons form industry and research. The purpose is to give a good overview on state of the art of research and industry development today and how it can be utilized and further developed together with industry. » Læs mere

  • 5. september 2019, kl. 16:00-19:00

    GastroSalon: Smag på campus, 5/9 2019

    Smag på campus sammen med sanker Thomas Laursen bl.a. kendt fra programmet Smagen af Danmark på DR. Find vild og kultiveret mad på Frederiksberg Campus, og hør forskere fra Københavns Universitet fortælle om det sunde i det vilde, hvordan det vilde kan kultiveres og smag på drikke produceret af vores studerende og forskere. » Læs mere

  • 5. september 2019, kl. 16:00-19:00

    GastroSalon: Smag på campus, 5/9 2019

    Smag på campus sammen med sanker Thomas Laursen bl.a. kendt fra programmet Smagen af Danmark på DR. Find vild og kultiveret mad på Frederiksberg Campus, og hør forskere fra Københavns Universitet fortælle om det sunde i det vilde, hvordan det vilde kan kultiveres og smag på drikke produceret af vores studerende og forskere. » Læs mere

1 2 3