Fødevarer, human ernæring og idræt
En fornøjelse at lytte til engagerede, forberedte og inspirerende oplæg
Anne Bunimowicz,
Uddannelseschef, Kriminalforsorgen
Deltager på kurset Kunsten at lede -
Coaching, Kirkegaard og lederskab
Du kan efter- og videreuddanne dig inden for Fødevarer, human ernæring og idræt på KU SCIENCE. Ønsker du at bygge videre på din erfaring og specialisere dig inden for et specifikt emne eller opbygge helt nye kompetencer kan du deltage på et enkeltfagskursus. Undervisningen foregår i et forskningsbaseret miljø, hvor den nyeste viden bliver formidlet af de førende eksperter.
Kurser offentliggøres i foråret 2021
- Advanced Chemometrics
- Aroma - the Chemistry behind Odour
- Dairy Microbiology
- Dairy Processes and Equipment
- Dairy Product Technology 1
- Dairy Product Technology 2
- Design of Experments and Optimization
- Exploratory Data Analysis / Chemometrics
- Molecular and Functional Properties of Milk
- Quantitative Biospectroscopy