Nyheder fra SCIENCE Business Update – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

SCIENCE > Samarbejde med SCIENCE > SCIENCE Business Update

Nyheder fra SCIENCE Business Update

Samarbejdsaftale

Microsoft åbner kvantecenter på Københavns Universitet

Ambitiøs Microsoft-investering på et trecifret millionbeløb sikrer en flerårig samarbejdsaftale mellem It-giganten og Københavns Universitet om udviklingen af en ny supercomputer

KLIMAFORANDRINGER

Varmere klima truer produktion og trivsel

Mange industrier – også i Nordeuropa - vil i fremtiden blive ramt af klimaforandringer, der direkte vil påvirke samfundsøkonomien. Temperaturstigninger kan forringe produktiviteten og konkurrenceevnen med op til 25 % - og varmestress kan yderligere have negativ indflydelse på medarbejdernes sundhed og trivsel. Det viser undersøgelser fra EU-projektet HEAT-SHIELD, der ledes fra Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet.

Vækst

Ny rapport sætter skub i Danmarks grønne omstilling

Industrien er interesseret i at etablere en bioraffinaderisektor i Danmark, som kan erstatte oliebaserede produkter med grønne materialer, energi og brændstof. Men det kræver mere biomasse, end vi producerer i dag. Forskere fra Københavns Universitet viser nu, hvordan vi med eksisterende teknologier fordobler biomasseproduktionen og samtidig markant reducerer udledningen af drivhusgasser og kvælstof i landbruget.

Samarbejde

Når vi samarbejder med SCIENCE giver det os en stærkere position på markedet

"Når vi samarbejder med forskningsmiljøer som SCIENCE, får vi som virksomhed et kæmpe løft: Vi får adgang til de bedste hjerner, ny viden vi kan patentere og en stærkere position på markedet,” siger Paul Cornillon, Senior Vice President i Arla Foods.

Erhvervs-ph.d.

IBM: Vores erhvervs-ph.d. løfter os fagligt

Interview med Executive Software Client Architect i IBM, Peter B. Lange, om hvorfor IBM har valgt at ansætte en erhvervs-ph.d.. Til daglig rådgiver Peter B. Lange nogle af IBMs største globale kunder i forhold til digital innovation, transformation og disruption.

innovation

Chr. Hansen: SCIENCE hjælper os med at være innovative

Interview med Head of Discovery i Chr. Hansen, Adam Baker, om hvorfor Chr. Hansen indgår samarbejder med universiteter, og hvad de får ud af det.