Nyheder fra SCIENCE Business Update – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

SCIENCE > Samarbejde med SCIENCE > SCIENCE Business Update

Nyheder fra SCIENCE Business Update

Samarbejdsaftale

FOOD og AAK vil revolutionere fedtet i isen

Spørgsmålet om man kan lave sundere is med umættet olie, er ført til et frugtbart samarbejde mellem producent af vegetabilske olier AAK AB og Københavns Universitet.

KLIMAFORANDRINGER

Varmere klima truer produktion og trivsel

Mange industrier – også i Nordeuropa - vil i fremtiden blive ramt af klimaforandringer, der direkte vil påvirke samfundsøkonomien. Temperaturstigninger kan forringe produktiviteten og konkurrenceevnen med op til 25 % - og varmestress kan yderligere have negativ indflydelse på medarbejdernes sundhed og trivsel. Det viser undersøgelser fra EU-projektet HEAT-SHIELD, der ledes fra Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet.

Samarbejdsaftale

Microsoft åbner kvantecenter på Københavns Universitet

Københavns Universitet er omdrejningspunkt i en ambitiøs Microsoft-investering på et trecifret millionbeløb. It-giganten og universitetet har i dag underskrevet en flerårig samarbejdsaftale om udviklingen af en ny supercomputer - en såkaldt kvantecomputer. Det er et projekt, der åbner enorme nye muligheder for videnskab og teknologi.

Samarbejde

Når vi samarbejder med SCIENCE giver det os en stærkere position på markedet

"Når vi samarbejder med forskningsmiljøer som SCIENCE, får vi som virksomhed et kæmpe løft: Vi får adgang til de bedste hjerner, ny viden vi kan patentere og en stærkere position på markedet,” siger Paul Cornillon, Senior Vice President i Arla Foods.

Erhvervs-ph.d.

IBM: Vores erhvervs-ph.d. løfter os fagligt

Interview med Executive Software Client Architect i IBM, Peter B. Lange, om hvorfor IBM har valgt at ansætte en erhvervs-ph.d.. Til daglig rådgiver Peter B. Lange nogle af IBMs største globale kunder i forhold til digital innovation, transformation og disruption.

innovation

Chr. Hansen: SCIENCE hjælper os med at være innovative

Interview med Head of Discovery i Chr. Hansen, Adam Baker, om hvorfor Chr. Hansen indgår samarbejder med universiteter, og hvad de får ud af det.