Nyheder fra SCIENCE Business Update – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

SCIENCE > Samarbejde med SCIENCE > SCIENCE Business Update

Nyheder fra SCIENCE Business Update

Nye tider

Dansk forskningscenter på tærsklen til kvanterevolution

Inden for få årtier vil kvantefysikken ændre vores samfund, som vi kender det. Bl.a. med verdens første kvantecomputer, som forskere fra hele verden arbejder for at realisere. Nu giver VILLUM FONDEN 30 mio. kr. til etablering af et nyt forskningscenter på Københavns Universitet, der skal udvikle software til fremtidens kvantecomputer.

Fødevareinnovation

Københavns Universitet hjælper din virksomhed med fødevareinnovation

Fødevarevirksomheder i Region Sjælland kan i et nyt projekt få gratis ekspertbistand til at udvikle innovative fødevareprodukter og -teknologier. Projektet, som er finansieret af EU og Region Sjælland, skal styrke beskæftigelsen og øge væksten i fødevarebranchen i regionen. Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) ved Københavns Universitet er en af partnerne bag projektet.

Vækst

Ny rapport sætter skub i Danmarks grønne omstilling

Industrien er interesseret i at etablere en bioraffinaderisektor i Danmark, som kan erstatte oliebaserede produkter med grønne materialer, energi og brændstof. Men det kræver mere biomasse, end vi producerer i dag. Forskere fra Københavns Universitet viser nu, hvordan vi med eksisterende teknologier fordobler biomasseproduktionen og samtidig markant reducerer udledningen af drivhusgasser og kvælstof i landbruget.

Samarbejde

Når vi samarbejder med SCIENCE giver det os en stærkere position på markedet

"Når vi samarbejder med forskningsmiljøer som SCIENCE, får vi som virksomhed et kæmpe løft: Vi får adgang til de bedste hjerner, ny viden vi kan patentere og en stærkere position på markedet,” siger Paul Cornillon, Senior Vice President i Arla Foods.

Erhvervs-ph.d.

IBM: Vores erhvervs-ph.d. løfter os fagligt

Interview med Executive Software Client Architect i IBM, Peter B. Lange, om hvorfor IBM har valgt at ansætte en erhvervs-ph.d.. Til daglig rådgiver Peter B. Lange nogle af IBMs største globale kunder i forhold til digital innovation, transformation og disruption.

innovation

Chr. Hansen: SCIENCE hjælper os med at være innovative

Interview med Head of Discovery i Chr. Hansen, Adam Baker, om hvorfor Chr. Hansen indgår samarbejder med universiteter, og hvad de får ud af det.